Uitvaartwensen vastleggen

Zonder titel (40 x 200 px) (1)

Neem contact op en wij denken met u mee

 

Neem contact op

Group 1

Neem nu contact op zodat wij met u mee kunnen denken.
U staat er immers niet alleen voor!

E-mail:
maarten@maartendirkx.nl

Telefoon:
0162-741230

Mobiel:
06-25026946

Adres:
Heksenwiellaan 116
4823 HB Breda

Contact Us

Veelgestelde vragen

Group 5
Welke mogelijkheden zijn er om de uitvaart persoonlijk en uniek te maken?

Er zijn talloze mogelijkheden om de uitvaart persoonlijk en uniek te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor speciale muziek, foto's of video's tonen die belangrijk zijn voor de overledene, een bijzondere locatie selecteren of een thema aan de uitvaart geven. Samen met u kunnen we de mogelijkheden verkennen en een uitvaart regelen die recht doet aan de persoonlijkheid en levensstijl van uw dierbare.

Wat zijn de stappen die moeten worden genomen na het overlijden van een dierbare?

Na het overlijden van een dierbare moeten er enkele belangrijke stappen worden genomen. Allereerst moet het overlijden worden gemeld bij de huisarts of een arts. Vervolgens kunt u contact opnemen met een uitvaartverzorger om de uitvaart te regelen. Samen met de uitvaartverzorger zult u de keuzes met betrekking tot de uitvaart bespreken en de benodigde documenten invullen. De uitvaartverzorger zal u begeleiden bij elke stap van het proces.

Hoe kan ik een rouwceremonie organiseren die past bij de wensen en waarden van de overledene?

Om een rouwceremonie te organiseren die past bij de wensen en waarden van de overledene, is het belangrijk om te weten wat hun voorkeuren waren. Praat met familieleden en vrienden om meer te weten te komen over de persoonlijke interesses, religieuze overtuigingen en eventuele speciale wensen van de overledene. Met deze informatie kunnen we samen een gepaste ceremonie creƫren, waarin we de levensstijl en waarden van de overledene weerspiegelen.

Welke keuzes moet ik maken met betrekking tot de begrafenis of crematie?

Met betrekking tot de begrafenis of crematie zijn er verschillende keuzes die gemaakt moeten worden. U moet beslissen of u kiest voor een begrafenis of crematie, de locatie van de uitvaartplechtigheid bepalen, beslissen of u een kist of urn wilt gebruiken, en bepalen of u een grafsteen of herdenkingsplaats wenst. Daarnaast zijn er keuzes met betrekking tot de rouwkaarten, bloemstukken en eventuele rituelen tijdens de uitvaart. We kunnen u adviseren en ondersteunen bij het maken van deze keuzes.

Kun je me adviseren over de verschillende mogelijkheden voor rouwverwerking en nazorg na de uitvaart?

Ja, we kunnen u zeker adviseren over de verschillende mogelijkheden voor rouwverwerking en nazorg na de uitvaart. Er zijn verschillende vormen van ondersteuning beschikbaar, zoals individuele therapie, rouwgroepen, counseling en andere therapeutische benaderingen. We kunnen u doorverwijzen naar gekwalificeerde professionals en organisaties die gespecialiseerd zijn in rouwverwerking.