Digitale rouwkaarten

Zonder titel (40 x 200 px) (1)

Deel de herinnering van uw dierbare digitaal

Deel de herinnering van uw dierbare digitaal

Group 1

Het verzamelen van postadressen voor het versturen van een rouwkaart kan behoorlijk lastig zijn. Adressen zijn vaak verouderd, kwijt of onbekend. Toch wilt u graag zo snel mogelijk familie, vrienden, collega’s en kennissen op de hoogte brengen van het overlijden van uw dierbare. Hoe fijn zou het zijn als dit via de contactenlijst, WhatsApp, e-mail of social media-accounts van de overledene kan?

Daarvoor heb ik de volgende oplossing: de Virtuele Rouwkaart. Een warme, digitale rouwkaart met bewegende beelden, muziek, animaties, persoonlijke foto’s en ruimte voor tekst. Snel en eenvoudig te versturen en te bewaren.

In drie simpele stappen maakt u de Virtuele Rouwkaart aan, waarna wij deze professioneel verwerken tot een waardevolle herinnering aan uw dierbare.

Voorbeelden

Thema: Religie

Thema: Heide

Thema: Natuur

Muziekfragmenten

wrt

Kies uit één van de muziekfragmenten voor de virtuele rouwkaart. Hieronder staan enkele voorbeelden. Er zijn nog veel meer opties beschikbaar. U kunt op de knop hieronder klikken om alle variaties van muziekfragmenten te bekijken. Zo kunt u zelf het perfecte muziekfragment kiezen dat past bij de herinnering aan uw dierbare.

Vleugel bewerkt

Voorbeelden

M3000 - Sad Ambient

M3001 - Hopeful Piano

M3003 - Emotional Strings

M3008 - Soothing Serenity

Zo werkt het

Group 1

In slechts drie stappen geeft u via mij de Virtuele Rouwkaart op, waarna deze wordt verwerkt tot een onuitwisbare en waardevolle herinnering aan de overledene. U kunt ook meerdere versies van de Virtuele Rouwkaart maken, bijvoorbeeld als kennisgeving, uitnodiging en dankkaart.

Als u dit formulier helemaal heeft ingevuld, gaan wij aan de slag om zo snel mogelijk het kaartje voor u voor te bereiden. U kunt op de knop hieronder klikken om te kijken welke variaties van muziekfragmenten of thema's allemaal beschikbaar zijn. Zo kunt u zelf het perfecte rouwkaart samenstellen.

Maak de rouwkaart aan

Group 1

Stap 1 - Thema

Kies uit één van de thema’s voor de virtuele rouwkaart, bijvoorbeeld: Strand & zee, Ambiance, Winter, Zwanen, Natuur, Voorjaar, Herfst of Religie.

Stap 2 - Muziek

Kies uit één van de muziekfragmenten voor de virtuele rouwkaart gebruik hiervoor de code van de audio, bijvoorbeeld: M3000 - Sad Ambient, M3001 - Hopeful Piano, M3002 - Romantic Piano, M3003 - Emotional Strings, Enz.

Stap 3 - Tekst & Foto's

Lever de tekst (max. 600 tekens inclusief spaties), een portretfoto en drie dierbare foto’s aan via het contactformulier.

Rouwkaart

Maximum file size: 268.44MB

0 of 600 max characters