Doe inspiratie op

Zonder titel (40 x 200 px) (1)

Elke uitvaart is uniek

 

Alles begint bij het einde

Group 1

Mijn kracht is dat ik zowel de uitvaartverzorging als de begeleiding van het gehele traject in eigen beheer op mij neem. Zo heeft u voor het complete pakket van diensten contact met één persoon, voor wie uw persoonlijke wensen centraal staan.

Zonder titel (40 x 200 px)

Bekijk hier enkele voorbeelden van voorgaande uitvaarten

Group 5

Deel de herinnering van uw dierbare digitaal

Group 1

Het verzamelen van postadressen voor het versturen van een rouwkaart kan behoorlijk lastig zijn. Adressen zijn vaak verouderd, kwijt of onbekend. Toch wilt u graag zo snel mogelijk familie, vrienden, collega’s en kennissen op de hoogte brengen van het overlijden van uw dierbare. Hoe fijn zou het zijn als dit via de contactenlijst, WhatsApp, e-mail of social media-accounts van de overledene kan?

Maarten Drikx heeft de oplossing: de Virtuele Rouwkaart. Een warme, digitale rouwkaart met bewegende beelden, muziek, animaties, persoonlijke foto’s en ruimte voor uw tekst. Snel en eenvoudig te versturen en te bewaren.

In drie simpele stappen maakt u de Virtuele Rouwkaart aan, waarna wij deze professioneel verwerken tot een waardevolle herinnering aan uw dierbare.

20231020-CVA_8244

Lees ervaringen van anderen

line_limegreen

Alain De winterAlain De winter
11:44 20 May 24
Hartelijk dank voor het mooie afscheid van onze moeder.Perfecte organisatie (warm en persoonlijk) We kijken terug op een waardig afscheid.
Hanneke van DongenHanneke van Dongen
14:34 15 May 24
Maarten heeft ons vanaf dag één na het overlijden van onze vader ontzorgd, het afscheid was bij hem in goede handen. Maarten is een rustige persoonlijkheid die de nabestaanden kalm meeneemt in de laatste reis van de overledene en goed aanvoelt welke suggesties helpend zijn voor een afscheid waar iedereen zich goed bij voelt.Dank je wel Maarten!
Maiko van der MeerMaiko van der Meer
11:00 27 Jan 24
Maarten heeft voor ons 2 uitvaarten geregeld op een zeer plezierige, persoonlijk manier. Hiervoor dank, namens de familie
Peter HeerschePeter Heersche
09:22 03 Jan 24
Wij hebben Maarten Dirkx in de arm genomen voor de uitvaart van mijn tante.In samenspraak met Maarten is de uitvaart, hetgeen geworden, wat wij voor ogen hadden. Hij heeft goed met ons meegedacht. Alles was goed geregeld. Alle afspraken zijn nagekomen. Drukwerk was op tijd en ook geheel naar onze wensen.Het is prettig communiceren met Maarten en hij is ook goed bereikbaar.Ik kan Maarten ten harte aanbevelen voor het verzorgen van een uitvaart.
Anne-Claire LeenenAnne-Claire Leenen
17:47 17 Nov 23
Maarten snapte ons en dacht verder mee dan we zelf konden bedenken. Dankjewel Maarten!
Koflo LosKoflo Los
13:26 15 Nov 23
Bij het onverwachtse overlijden van mijn vader heeft Maarten ons persoonlijk en snel geholpen. Hij heeft ons meegenomen en ontzorgt in alles wat er op zo'n moment opeens moet. Hij kon goed inschatten wat wij nodig hadden en wat wel/ niet bij ons paste. De communicatie verliep soepel. Uit zijn netwerk heeft hij ons ook gekoppeld aan een goede begeleider/ spreker voor tijdens de afscheidsbijeenkomst. Mede dankzij Maarten hebben we op een warme, passende manier afscheid kunnen nemen.
WilWil
12:20 07 Nov 23
Voor een uitvaart naar wens wordt je door M.Dirkx keurig en bijzonder fijn geholpen! Zijn werkwijze is prettig, met snelle en laagdrempelige communicatie. Het verloopt vlot, begripvol en rustig dankzij zijn persoonlijkheid en erg fijne karakter. Alles is bespreekbaar en hij denkt altijd in oplossingen.
Henk FrishertHenk Frishert
15:53 20 Oct 23
Mijn naam is Henk FrishertIk heb Maarten Dirkx 2 jaar geleden op advies van een kennis de uitvaart laten verzorgen van mijn zwager.Dat heeft hij prima geregeld. Dus toen mijn vrouw wist dat zij snel zou komen te overlijden,heb ik Maarten gebeld om haar dienst te gaan verzorgen zoals zij het wilde.Maarten heeft dat meer dan voortreffelijk gedaan. Hij denkt mee en geeft tips en mogelijkheden.Zodat het een dienst is geweest die aan ale kanten af was.Daarom kan ik Maarten aan iedereen aanbevelen.Henk Frishert
Max van DongenMax van Dongen
11:11 20 Oct 23
js_loader

Maarten-Drikx-juni-2023-21v3-scaled

Aangenaam kennis te maken

Group 2

Mijn naam is Maarten-Paul Dirkx. Ik ben in de eerste plaats de trotse vader van een zoon en dochter. Ik verzorg samen met mijn team inmiddels ruim 16 jaar uitvaarten in Brabant en Zeeland. Wat ik bijzonder blijf vinden bij iedere uitvaart die ik verzorg, is dat ik telkens opnieuw een stukje mee mag reizen met een familie op een van de meest emotionele en kwetsbare momenten in hun leven.