Het belang van nazorg

Zonder titel (40 x 200 px) (1)

Een belangrijke steunpilaar in het rouwproces

 

Goede nazorg is essentieel

Group 1

Nazorg na een uitvaart is van onschatbare waarde. Het biedt troost, steun en begeleiding aan degenen die achterblijven en rouwen om het verlies van hun dierbare. Het verlies van een geliefde kan diepgaande emotionele gevolgen hebben, en nazorg helpt mensen bij het omgaan met hun verdriet en het verwerken van hun rouw. Het biedt een veilige ruimte waarin mensen hun gevoelens kunnen uiten, vragen kunnen stellen en hun ervaringen kunnen delen. Nazorg helpt bij het bevorderen van heling, het vinden van veerkracht en het aanvaarden van een nieuw normaal zonder de aanwezigheid van de overledene. Het is een waardevolle steunpilaar in het rouwproces.

Zonder titel (40 x 200 px)
MaartenDirkxUitvaartzorg

Praktische zaken binnen handbereik

Group 2

Na de uitvaart komen er veel praktische zaken op u af die geregeld moeten worden, hiervoor werken wij samen met Zorgna, zij bieden zowel hulp via een boek Zorgen Erna en/of via een digitale omgeving (Nabestaandendesk).

Het besef van verlies

line_limegreen

Naast al deze praktische zaken komen we na de uitvaart pas echt in een stuk besef van verlies. Voor dit stuk rouwverwerking werken wij samen met Natascha Kayser van M-Press Coaching (mpresscoaching.nl).

Maarten-Drikx-juni-2023-21v3-scaled

Aangenaam kennis te maken

Group 2

Mijn naam is Maarten-Paul Dirkx. Ik ben in de eerste plaats de trotse vader van een zoon en dochter. Ik verzorg samen met mijn team inmiddels ruim 16 jaar uitvaarten in Brabant en Zeeland. Wat ik bijzonder blijf vinden bij iedere uitvaart die ik verzorg, is dat ik telkens opnieuw een stukje mee mag reizen met een familie op een van de meest emotionele en kwetsbare momenten in hun leven.