Aangenaam kennis te maken ...

Mijn naam is Maarten Dirkx, getrouwd en vader van een zoon en een dochter. Geboren (in 1975) en getogen in Prinsenbeek ben ik na mijn dienstplicht en mijn studie Middenstand de liefde achterna gegaan richting Hulst in Zeeuws-Vlaanderen. Sinds 2017 woon ik weer in Breda met mijn gezin.

Na vijftien jaar te hebben gewerkt als onder meer intercedent en hypotheekadviseur, kwam ik in 2008 terecht in de wereld van de uitvaart en het vak van uitvaartverzorger. Ik was meteen verkocht en wist dat dit mijn roeping was.

Na ruim zes jaar in de regio Zeeland/West-Brabant te hebben gewerkt als uitvaartverzorger en manager bij een grote uitvaartonderneming, ben ik de afgelopen jaren als flexibel inzetbare uitvaartverzorger werkzaam geweest voor diverse uitvaartondernemingen in Midden- en Zuid Nederland. Hierdoor heb ik een schat aan ervaring opgedaan in uitvaartzorg in de breedste zin des woords.

 

Door de grootte van mijn werkgebied heb ik veel kennis van diverse plaatselijke gebruiken, de verschillen in achtergronden en religies, en heb ik een groot netwerk binnen en buiten de branche opgebouwd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als ervaren, flexibele en integere uitvaartverzorger
sta ik voor u klaar om uw onderneming te ontzorgen
en ondersteunen wanneer u dat wenst.