Aangenaam kennis te maken

Zonder titel (40 x 200 px) (1)

Mijn naam is Maarten-Paul Dirkx

 

Ieder afscheid is uniek

Group 1

Mijn naam is Maarten-Paul Dirkx. Ik ben in de eerste plaats de trotse vader van een zoon en dochter. Ik verzorg samen met mijn team inmiddels ruim 16 jaar uitvaarten in Brabant en Zeeland. Elke uitvaart die ik mag verzorgen is voor mij erg bijzonder. Zo mag ik telkens opnieuw een stukje mee reizen met een familie op een van de meest emotionele en kwetsbare momenten in hun leven. Ieder mens, iedere overledene is uniek en iedere familie is dat ook. Daardoor is ieder afscheid en de weg ernaartoe weer anders.

Zonder titel (40 x 200 px)
Maarten Dirkx Uitvaartzorg

Hoe ga ik te werk?

Group 2

Ik vind het belangrijk om met een familie goed te onderzoeken hoe de dag van de uitvaart eruit moet komen te zien. De meeste mensen hebben – gelukkig ook maar - nauwelijks of geen ervaring met het regelen van een uitvaart en weten niet wat er allemaal mogelijk is. Zelf help ik dan ook graag om wensen om te zetten naar mogelijkheden, ook als deze bijzonder zijn. De dag van de uitvaart zie ik dan ook al hét moment waarop alles samen komt en iedereen de ruimte heeft om bewust afscheid te nemen. Ik ben er om u als familie door dit proces heen te helpen en u te ontzorgen. Ik doe dit met voldoende betrokkenheid om er een afscheid van te maken dat recht doet aan degene die is overleden.

Specialisatie in dementie

line_limegreen

Omdat mensen steeds langer leven, heb ik de laatste jaren gemerkt dat er steeds vaker afscheid moet worden genomen door iemand met (beginnende) dementie. Ik heb mij om die reden gespecialiseerd in dementievriendelijke uitvaarten, om ervoor te zorgen dat er ook voor mensen met dementie een zinvol afscheid mogelijk is.

Door de grootte van mijn werkgebied heb ik inmiddels veel kennis van verschillende plaatselijke (godsdienstige) gebruiken. Ik heb bijvoorbeeld langere tijd in Zeeuws-Vlaanderen gewoond en gewerkt.

Maarten-155

Aangenaam kennis te maken

Group 2

Mijn naam is Maarten-Paul Dirkx. Ik ben in de eerste plaats de trotse vader van een zoon en dochter. Ik verzorg samen met mijn team inmiddels ruim 16 jaar uitvaarten in Brabant en Zeeland. Wat ik bijzonder blijf vinden bij iedere uitvaart die ik verzorg, is dat ik telkens opnieuw een stukje mee mag reizen met een familie op een van de meest emotionele en kwetsbare momenten in hun leven.