Elke uitvaart is uniek

Iedereen verdient een speciaal moment

 

Specifieke zorg voor elke uitvaart

Group 1

Elke uitvaart is een unieke gebeurtenis die specifieke zorg en aandacht vereist. Iedere persoon is immers anders en elke uitvaart moet recht doen aan het leven en de persoonlijkheid van de overledene. De eerste stap in het bieden van specifieke zorg is het luisteren naar de wensen en behoeften van de nabestaanden. Door open te communiceren en te begrijpen wat zij voor ogen hebben, kan een uitvaart op maat worden samengesteld.

De culturele achtergrond en religie van de overledene en zijn of haar familie spelen ook een belangrijke rol bij het vormgeven van een uitvaart. Traditionele rituelen en gewoonten kunnen worden geïntegreerd om het afscheid persoonlijk en betekenisvol te maken.

Daarnaast moeten ook praktische aspecten worden overwogen. Denk hierbij aan de keuze van de locatie, de muziek, de sprekers en de bloemstukken. Elk detail draagt bij aan de sfeer en de herinnering die tijdens de uitvaart wordt gecreëerd.

Zonder titel (40 x 200 px)
MaartenDirkxUitvaartzorg

Begin bij het begin

Group 2

Het is essentieel om een empathische en respectvolle benadering te hebben bij het plannen en organiseren van een uitvaart. Door zorgvuldig maatwerk te bieden en rekening te houden met de individuele behoeften, kan een uitvaart een troostend en waardevol moment worden voor de nabestaanden, waarbij ze de kans krijgen om afscheid te nemen op een manier die bij hen past.

Deel de herinnering van uw dierbare digitaal

Group 1

Het verzamelen van postadressen voor het versturen van een rouwkaart kan behoorlijk lastig zijn. Adressen zijn vaak verouderd, kwijt of onbekend. Toch wilt u graag zo snel mogelijk familie, vrienden, collega’s en kennissen op de hoogte brengen van het overlijden van uw dierbare. Hoe fijn zou het zijn als dit via de contactenlijst, WhatsApp, e-mail of social media-accounts van de overledene kan?

Daarvoor heb ik de volgende oplossing: de Virtuele Rouwkaart. Een warme, digitale rouwkaart met bewegende beelden, muziek, animaties, persoonlijke foto’s en ruimte voor uw tekst. Snel en eenvoudig te versturen en te bewaren.

In drie simpele stappen maakt u de Virtuele Rouwkaart aan, waarna wij deze professioneel verwerken tot een waardevolle herinnering aan uw dierbare.

digitale-rouwkaart-E3015.png

Lees ervaringen van anderen

line_limegreen

Brigitte Sweep-Bekius
Brigitte Sweep-Bekius
2024-06-18
Een uitvaart waarbij er sprake was van volledige ontzorging en alles met heel veel respect.
Joost Vissers
Joost Vissers
2024-06-16
Geweldige begeleiding bij de crematie van mijn vader. Maarten is een hele fijne, behulpzame man. Weet alles tot in de puntjes te regelen op een hele gemoedelijke en menselijke manier. De juiste man in moeilijke tijden.
Martin Groenhuis
Martin Groenhuis
2024-05-31
Prettig contact, helder en persoonlijk. Drukwerk uitstekend en zeer goed advies over lokatie.
Alain De winter
Alain De winter
2024-05-20
Hartelijk dank voor het mooie afscheid van onze moeder. Perfecte organisatie (warm en persoonlijk) We kijken terug op een waardig afscheid.
Hanneke van Dongen
Hanneke van Dongen
2024-05-15
Maarten heeft ons vanaf dag één na het overlijden van onze vader ontzorgd, het afscheid was bij hem in goede handen. Maarten is een rustige persoonlijkheid die de nabestaanden kalm meeneemt in de laatste reis van de overledene en goed aanvoelt welke suggesties helpend zijn voor een afscheid waar iedereen zich goed bij voelt. Dank je wel Maarten!
Maiko van der Meer
Maiko van der Meer
2024-01-27
Maarten heeft voor ons 2 uitvaarten geregeld op een zeer plezierige, persoonlijk manier. Hiervoor dank, namens de familie
Peter Heersche
Peter Heersche
2024-01-03
Wij hebben Maarten Dirkx in de arm genomen voor de uitvaart van mijn tante. In samenspraak met Maarten is de uitvaart, hetgeen geworden, wat wij voor ogen hadden. Hij heeft goed met ons meegedacht. Alles was goed geregeld. Alle afspraken zijn nagekomen. Drukwerk was op tijd en ook geheel naar onze wensen. Het is prettig communiceren met Maarten en hij is ook goed bereikbaar. Ik kan Maarten ten harte aanbevelen voor het verzorgen van een uitvaart.
Anne-Claire Leenen
Anne-Claire Leenen
2023-11-17
Maarten snapte ons en dacht verder mee dan we zelf konden bedenken. Dankjewel Maarten!
Koflo Los
Koflo Los
2023-11-15
Bij het onverwachtse overlijden van mijn vader heeft Maarten ons persoonlijk en snel geholpen. Hij heeft ons meegenomen en ontzorgt in alles wat er op zo'n moment opeens moet. Hij kon goed inschatten wat wij nodig hadden en wat wel/ niet bij ons paste. De communicatie verliep soepel. Uit zijn netwerk heeft hij ons ook gekoppeld aan een goede begeleider/ spreker voor tijdens de afscheidsbijeenkomst. Mede dankzij Maarten hebben we op een warme, passende manier afscheid kunnen nemen.
Wil
Wil
2023-11-07
Voor een uitvaart naar wens wordt je door M.Dirkx keurig en bijzonder fijn geholpen! Zijn werkwijze is prettig, met snelle en laagdrempelige communicatie. Het verloopt vlot, begripvol en rustig dankzij zijn persoonlijkheid en erg fijne karakter. Alles is bespreekbaar en hij denkt altijd in oplossingen.

Maarten-Drikx-juni-2023-21v3-scaled

Aangenaam kennis te maken

Group 2

Mijn naam is Maarten-Paul Dirkx. Ik ben in de eerste plaats de trotse vader van een zoon en dochter. Ik verzorg samen met mijn team inmiddels ruim 16 jaar uitvaarten in Brabant en Zeeland. Wat ik bijzonder blijf vinden bij iedere uitvaart die ik verzorg, is dat ik telkens opnieuw een stukje mee mag reizen met een familie op een van de meest emotionele en kwetsbare momenten in hun leven.