De klant aan het woord ...

favicon uitvaartzorg maarten dirkx

Familie Duijnstee

Vorig jaar overleed mijn vader en Maarten was diegene die ons heel fijn heeft geholpen met het regelen van de uitvaart. Fijn omdat Maarten niet het stereotype begrafenisondernemer is en zo snel mogelijk het lijstje moet afwerken wat er geregeld moet worden maar ook mee denkt met wat het beste bij mensen past. Hij heeft geen 9-tot-5 mentaliteit en sprong bij ons regelmatig binnen om te helpen of om te vragen of alles lukte. Hij neemt oprecht de tijd voor je!
favicon uitvaartzorg maarten dirkx

Familie Van Riel

Wil graag namens de gehele familie delen wat je voor ons hebt gedaan na het overlijden van onze tante in juli van dit jaar. Je was door je warme persoonlijkheid, behulpzaamheid en empathie een echte steunpilaar voor mij en mijn zus om de uitvaart voor mijn tante te regelen. We zaten volop in de emotie en verdriet en jij hielp ons door de wirwar van zaken die geregeld moesten worden. Je luisterend oor vertaalde zich snel in het gezamenlijk kiezen van de juiste tekst voor de rouwkaart en de crematieplechtigheid. Echt onze tante waardig! Aan alles werd gedacht tot in het kleinste detail en met de grootst mogelijk zorg en toewijding. Weten wat je moet doen is niet genoeg: je moet het weten toe te passen. Je hebt ons een gevoel van welkom gegeven. Welkom in de wereld van de begrafenisondernemer die er echt voor je is! Het gevoel wat je ons hebt gegeven zullen we nooit vergeten. Op 3 januari 2020 gaan we de as uitstrooien van tante. Vandaar dat we nu ook weer terug denken aan de crematieplechtigheid en dus vanzelfsprekend ook aan jou. Je hebt ons een hele mooie herinnering gegeven en die willen we graag delen met anderen! Woorden zijn vaak overbodig om te zeggen wat je voelt. Mooie zinnen helemaal niet nodig om uit te leggen wat je bedoelt. Woorden missen dat mysterieuze; woorden missen vaak hun doel. Maar is een hand of een lach de keuze, dan zeg je iets met gevoel!
favicon uitvaartzorg maarten dirkx

Familie Schöszwender

Inmiddels is het alweer bijna 7 jaar geleden dat je ons begeleid hebt bij de uitvaart van mijn moeder. Het is als de dag van gisteren dat ik je zie binnenstappen bij het eerste gesprek. Ook voor jou was dit denk ik een bijzonder gesprek want mijn moeder was daar zelf bij aanwezig. Vanwege haar ziekte koos zij voor euthanasie en ze vond het een fijne gedachte om alles zelf te regelen en vooraf haar wensen goed door te spreken. Wat was zij blij met jouw aanwezigheid, jouw kunde en het gemak waarmee je ogenschijnlijk bij ons om tafel zat. Het werd ondanks de bizarre reden een leuke middag waarbij we alles tot in detail met elkaar bespraken. Dankzij jouw expertise die dag kon mijn moeder met een gerust hart uitkijken naar haar afscheid omdat ze wist dat alles goed geregeld zou zijn op de dag van de uitvaart. En wat werd het een bijzondere dag, niet alleen voor haar, maar ook zeker voor ons als nabestaanden want echt alles klopte.

Hebben deze verhalen uw interesse gewekt.