Hoe ga ik te werk?

Zonder titel (40 x 200 px) (1)

Mijn kracht ligt in het meedenken met uw wensen

 

Alles begint met het gevoel van vertrouwen

Group 1

Mijn kracht is dat ik zowel de uitvaartverzorging als de begeleiding van het gehele traject in eigen beheer op mij neem. Zo heeft u voor het complete pakket van diensten contact met één persoon, voor wie uw persoonlijke wensen centraal staan.

Zonder titel (40 x 200 px)

De verschillende fases in het uitvaartproces

Group 5

Als uw dierbare is overleden dient u eerst de dienstdoende arts te waarschuwen. Deze arts zal eerst de dood moeten vaststellen. Daarna kunt u ons 24/7 bellen op 06-25507396, wij bieden u direct hu

Voor u als nabestaande(n) kunt u alvast gaan nadenken over wat te doen. Misschien is er een wilsbeschikking waarin de overledene de laatste wensen voor de uitvaart heeft vastgelegd.

Zo niet, dan moeten er veel zaken in een korte periode besproken en beslist gaan worden om de uitvaart te regelen.

Maarten-188

Aangenaam kennis te maken

Group 2

Mijn naam is Maarten-Paul Dirkx. Ik ben in de eerste plaats de trotse vader van een zoon en dochter. Ik verzorg samen met mijn team inmiddels ruim 16 jaar uitvaarten in Brabant en Zeeland. Wat ik bijzonder blijf vinden bij iedere uitvaart die ik verzorg, is dat ik telkens opnieuw een stukje mee mag reizen met een familie op een van de meest emotionele en kwetsbare momenten in hun leven.